Nyomtatók

HPA Deskjet és a Photosmart nyomtatókkal, illetve többfunkciós eszközökkel kiváló minőségű fotókat és dokumentumokat állíthat elő a mindennapos otthoni nyomtatás során is. Professzionális üzleti dokumentumokat hozhat létre az Officejet és a LaserJet nyomtatók, illetve többfunkciós eszközök segítségével. Legfeljebb 9 fős munkacsoportok számára ideális választás.

Az Officejet és LaserJet nyomtatók professzionális minőségű nyomtatási, másolási és szkennelési funkcióival többet is kihozhat vállakozásából.

Canon„Mindegyik üzleti funkció mögött olyan célok állnak, amelyek nélkülözhetetlenek vállalata sikeréhez. A Canon üzleti termékei azokat technológiákat biztosítják, amelyek segítségével fenntarthatja napi üzletvitelét, és továbbléphet a jövő felé.

Ha minőséget, hatékonyságot és gyorsaságot szeretne, nyugodtan hagyatkozhat átfogó termékportfóliónkra. Piaci tapasztalatunk és befektetéseink a kutatásba és fejlesztésbe vezető helyet biztosít számunkra az üzleti technológiák területén.”

DevelopA DEVELOP GmbH a modern irodai kommunikációs megoldások gyártója, aki független disztribútorhálózatával világszerte 43 országban áll a Develop vásárlók rendelkezésére –  másoló-nyomtató rendszerekkel, szoftverekkel és szolgáltatásokkal a dokumentumok előállítása és kezelése területén.