Irodabútorok

Az Alex Fémbútor Kft teljesen hazai, családi tulajdonú gyártó cég, melyet 1991-ben alapítottak. Azóta, a folyamatos fejlesztés eredményeként a hazai fémbútorgyártás egyik zászlóshajójává váltunk, a mintegy 170 dolgozóval, és a majd’ 2 Mrd Ft éves forgalommal.

Az oktatási intézmények kiszolgálására szolgáló program nagyon komplex, magában foglalja a tantermi és szaktantermi bútorokat, az óvodai kínálatot, a kréta, táblatechnikát, stb. A tanszerellátás a tantárgyankénti szemléltetés, a kreatív foglalkoztatás eszközeit kínálja a korosztályoknak megfelelő választékkal, kiegészítve a vizuáltechnikai eszközökkel. Az informatikai eszközökre vonatkozó kínálat mind oktatási intézmények, mind irodai alkalmazások kiszolgálására alkalmas, kiterjed az interaktív táblatechnikára is A vendéglátó és lakossági bútorok mind beltéri, mind kültéri (teraszbútor) rendeltetésre készülnek csővázas, kovácsolt, favázas ill. műanyag szerkezettel. Az iroda és konferencia bútorok saját típusválasztékát az egyedi igény szerinti gyártás is fűszerezi. Utcabútorainkat a horganyzott fémváz és kültéri porlakkfestés teszi műszakilag magas színvonalúvá és esztétikussá. Elhelyezhetők mind a közterületeken, mind az intézmények területén a szabadban.

Gyártást a központi telephelyünkön végzünk, ahol Lakatos előkészítő, Kovács-és Hegesztő, Porlakkfestő, Asztalos és Kárpitos üzemek működnek. A Szereldében összeállított bútorokat általában a saját Szállítás juttatja célba. Érzékeltetésként említjük: feldolgozunk évente mintegy 1.5000 to hegesztett precíziós acélcsövet és mintegy 2.000 to bútorlapot…

Cégünknél a DIN EN ISO 9001:2000 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert alkalmazzuk, melyet a TÜV Nord auditált és certifikált.Érvényes a fémbútorok, iskola- és irodabútorok tervezése, gyártása és értékesítése, tanszerek és ok Érvéntatási segédeszközök kereskedelme” témaköreire.

Linea BútorA Linea Bútor Kft. 1994-ben alakult és független, magyar tulajdonú vállalkozásként működik. Kizárólag a B2B piacon tevékenykedünk. Legfőbb értékünk az elégedett ügyfél és ez a tény a vállalati kultúránk alapja. Cégünk az ügyfeleink sokrétű igényeinek tökéletes kiszolgálása érdekében folyamatos fejlődésben van. A számos importált alapanyag, alkatrész és termék mellett fontosnak tartjuk a saját tulajdonú korszerű gyártókapacitásokat. Az ország négy pontján levő üzemeink biztosítják a rugalmasságunkat és az egyediségünket.